Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 ТзОВ «ВМП» взяло участь у міжнародному конгресі «Прибуткове свинарство»

ТзОВ «ВМП» взяло участь у міжнародному конгресі «Прибуткове свинарство»

3 червня в Києві в ВЦ «КиївЕкспоПлаза» відбулася важлива  подія в житті українського свинарства — конгрес «Прибуткове свинарство».

Уже вшосте, для обговорення найважливіших питань галузі зібрались представники профільного міністерства, керівники найбільших свиногосподарств і переробних підприємств, представники галузевих об’єднань і фінансових установ.

ТзОВ «ВМП»  взяло  участь  в обговоренні найактуальніших питань  галузі,  щодо тенденцій, ризиків та перспектив розвитку ринку свинини.

Крім того, як член всеукраїнської асоціації імпортерів, ТзОВ «ВМП» ввійшло в робочу групу з питань експорту м’яса при Міністерстві аграрної політики України.

Не обійшлось і  без частувань. В перервах між офіційними частинами, Нововолинський м’ясокомбінат  дав можливість всім присутнім продегустувати продукцію власного виробництва  та пригостив всіх смачними ковбасами та запашними копченостями.

ТзОВ «ВМП»,  як один з провідних виробників  м’яса та м’ясної продукції в Україні, вкотре продемонстрував свою активну позицію та долучився до вирішення цілої низки актуальних питань галузі.