Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 У Яремчі відбулася щорічна зустріч Оптових Дистриб’юторів ТзОВ «ВМП»

У Яремчі відбулася щорічна зустріч Оптових Дистриб’юторів ТзОВ «ВМП»

26-28 квітня 2012 року у живописному готельному комплексі «Водоспад», м. Яремча, відбулась щорічна зустріч Оптових Дистриб’юторів ТзОВ «ВМП».

На «Оптову конференцію 2012» були запрошені представники компаній-дистриб’юторів з усіх регіонів України. Під час конференції представниками ТзОВ «ВМП» було проведено презентації по результатам 2011 року та планам розвитку компанії по відділам на 2012 рік. Також на зустрічі з дистриб’юторами було представлено нових регіональних представників компанії, основні функції яких допомагати дистриб’юторам розвивати продаж продукції на ввіреній їм території. Крім того, відбулось представлення та дегустація товарних позицій преміального сегменту: сирокопчені та напівкопчені ковбаси, м’ясні делікатеси, більшість з яких є новими та введеними в 2012 році.

По завершенню офіційної частини гості перемістились у ресторан на урочисту вечерю, де їх чекав багатий закарпатський стіл та розважальна програма, а на наступний день була проведена екскурсія в Буковель.

Ми вдячні дистриб’юторам ТзОВ «ВМП» за плідну співпрацю у 2011 році та віримо в реалізацію спільних ідей та планів у 2012 році.