Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Під час проведення дегустацій в різних містах України за перший квартал 2015 року найсмачнішими було визнано Сардельки з сиром

Під час проведення дегустацій в різних містах України за перший квартал 2015 року найсмачнішими було визнано Сардельки з сиром

Щоденно ми прагнемо до вдосконалення, шукаємо оригінальні рішення, нові смаки та ідеальні поєднання. Перед нами постало питання: чи може бути щось краще, ніж сосиска? Так! Якщо це сосиска з сиром. У пошуках неповторного рецепту, ми звернулися до колоритних італійських традицій. Темпераментний народ довів до досконалості поєднання у одній страві відбірного м’яса та найрізноманітніших сортів сиру і ми скористалися цим досвідом.

Таємниця соковитих та ніжних сосисок криється у прискіпливій підготовці виключно найсвіжішої сировини: поживного та корисного м’яса свинини, вирощеного на багатих пасовищах західної України, та ніжного м’яса курки. Саме куряче м’ясо наповнює традиційний смак сосиски вишуканою тендітністю та багатством оригінальних відтінків. Проте роль головної скрипки у загальному букеті вражень належить сиру. У пошуках неповторного рецепту ми надали перевагу європейській класиці – і обрали улюблений усіма гурманами голландський сир. Підбір цього молочного делікатесу – також процес тривалий та відповідальний. Надходить він до нас від провідних виробників України, а виготовляється із справжнього молока за оригінальними древніми голландськими рецептурами. Вишукану особливість апетитним ласощам дарують екзотичні переливи спецій. Тонкий аромат мускатного горіха, терпка нотка кардамону, шовковиста грайливість білого та духмяного перців – усі ці дивовижні східні прянощі створюють незабутній післясмак ідеальної насолоди.

Підкреслити неповторну взаємодію двох абсолютно різних складових вдалося завдяки підбору унікальної температури варіння, за якої структура жодного з підібраних елементів не порушується. Більше того, саме за такої температури народжується ідеальне звучання кулінарного ансамблю.

І лише після повільного охолодження італійський делікатес із присмаком голландської традиції потрапляє на прилавки магазинів, а турботливі господині отримують змогу потішити рідних соковитими ковбасками, що тануть у роті неймовірними самоцвітами ніжності. У арсеналі вправних кулінарів ці сосиски стали незамінними. У щоденне меню вони ввійшли і як самостійна смачна страва, і як невід’ємний елемент до гарніру чи ароматної піци.