Агропромгрупа «ПАН КУРЧАК»

 Цьогоріч на Волині з’являться ще чотири «М’ясні точки»

Цьогоріч на Волині з’являться ще чотири «М’ясні точки»

16 власних магазинів по всій Україні за 2021 рік. Таку мету поставили в Агропромгрупі «Пан Курчак».

Цьогоріч «М’ясні точки» з’являться у Волинській, Рівненській, Житомирській, Хмельницькій та Тернопільській областях.

Одна з таких вже рік активно діє у Нововолинську за адресою бульвар Шевченка, 2. Як розповідають покупці, магазин є дуже зручним. Класичний маркет поєднує кілька елементів обслуговування: у ньому є і вітрини з зафасованим товаром, і відділи з ваговою продукцією.

У 2021 році у Волинській області відкриють ще 4 магазини «М’ясна точка».

М'ясна точка

Як розповідає директор з розвитку проекту Василь Філіпчук, унікальність магазинів в тому, що продукція, яка в ньому реалізовується – від виробника. Купуючи тут продукцію, покупці можуть бути впевнені у безпеці та якості продукту, оскільки у нас замкнутий цикл виробництва. Вирощення зерна, курчат, поросят здійснюється на власних підприємствах. Вони ж займаються виготовленням, фасуванням і доставкою продукції у свої торгові точки.

«Таким чином ми контролюємо якість і безпечність товару на всіх етапах», – пояснює Василь Філіпчук.

Вітрини будуть поповнюватись у найкоротші терміни, аби щодня забезпечувати покупців найсвіжішим товаром. У асортименті «М’ясної точки» будуть ковбасні вироби і м’ясні напівфабрикати від ТМ «НМК». Також у магазинах можна буде придбати як охолоджену продукцію у вакуумних упаковках, так і напівготову – вже замариновану з курятини від ТМ «Пан Курчак».

Василь Філіпчук додає, таке пакування забезпечує повну ізоляцію продукту від зовнішньої мікрофлори та дозволяє бути впевненим у безпечності товару.

М'ясна точка

У магазинах можна буде здійснити покупку на щодень. Тому, для зручності покупців, разом з м’ясо-ковбасною продукцією у магазинах «М’ясна точка» будуть продавати корзину fresh-асортименту. До неї входять молочні продукти, хліб, бакалія, напої. У торгових точках також можна буде придбати напівфабрикати: як м’ясні, так і мучні.

У «М’ясній точці» можна буде не лише придбати якісні продукти, а й перекусити. Там планують продавати французькі хот-доги з ковбасками, бургери з курячою та яловичою котлетами, курячі крильця, філе в паніровці, які виробляє Нововолинський м’ясокомбінат, а також кавові напої та тістечка.

 «Ми підбираємо кращих регіональних виробників, які вже завоювали довіру споживача та, насамперед, орієнтуємося на затребуваність і ціну продуктів», – розповідає директор з розвитку проекту Василь Філіпчук.

Довідково: Магазини «М’ясна точка» будуть у кількох форматах:

  • повноцінні магазини біля дому з площею 60-80 кв. м.;
  • магазин із кафе-зоною;
  • спеціалізовані м’ясні магазини, але з більш розширеним асортиментом.

Всі торгові точки будуть працювати з 8:00 до 21:00 год. без перерви та вихідних.

До слова, вже 22 квітня перший у Рівному магазин «М’ясна точка» відкриється за адресою вул. Корольова, 8.